Let’s meet! Open Doors @EEC

Open Doors afis 1

Hai să ne imaginăm împreună că urmează să susții un examen Cambridge English sau îți dorești asta. Cu siguranță ai un milion de întrebări: cum se va desfășura totul? cum sunt examinatorii? cum e locația? care e structura testelor? ce am voie să iau cu mine în ziua examenului? cât durează totul? cum se va desfășura proba de Speaking?…și multe altele.

Este firesc să vrei să afli cât mai multe detalii, mai ales că informațiile îți oferă mai multă siguranță și te ajută să scapi de o doză de stres.

De la cine să afli tot ce ține de examenele Cambridge English dacă nu direct de la echipa organizatoare?

Așadar, luni și marți (27 și 28 februarie) ești invitat de onoare la EEC, în cadrul evenimentului OPEN DOORS.

Echipa EEC împreună cu examinatorii Cambridge English, îți vor sta la dispoziție timp de două zile pentru a afla de la A la Z tot ce presupune examenul pe care îl vei susține. Iată cu ce te vom întâmpina:

  • foarte multe materiale utile în pregătirea examenelor Cambridge English
  • consultanță oferită de echipa EEC privind etapele de înscriere și ziua examenului
  • pretestări gratuite pentru toate nivelurile de examinare
  • informații privind diferența dintre un examen paper-based și unul computer-based
  • sfaturi utile pentru a obține cel mai bun punctaj la examen
  • o ocazie unică de a întâlni un examinator Cambridge English în afara examenului și de a afla de la acesta absolut toate detaliile despre proba de Speaking & cum să te pregătești pentru a avea un rezultat maxim

Pentru că afară e frig, te așteptăm cu un ceai aromat și o brioșă delicoasă.

Te rugăm să te înscrii pe site, fie că ești elev, fie că ești profesor, pentru a ne pregăti cât mai temeinic pentru acest eveniment: http://www.eecentre.ro/profesori/ sau trimite-ne un email pe contact@eecentre.ro în care să ne informezi că vei veni :).

P.S.: Nu uita să te înscrii la tombolă undei vei putea câștiga un discount de 50% la examenul Cambridge English pe care vrei să îl susții.

Vă așteptăm cu drag!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *