EEC, The Team!

În teorie, EEC este un centru de examinare Cambridge English și ÖSD. În practică, este o mână de oameni care îndrăgesc foarte mult ceea ce fac și care depun eforturi uriașe pentru a oferi candidaților o experiență frumoasă în ziua examenului.

Zâmbim mult, iubim dulciurile (în special cele pregătite de Rory), ne place la nebunie adrenalina din ziua examenului, ne sprijinim unul pe celălalt indiferent de situație și, la finalul sesiunilor de examinare, când vedem candidații plecând cu zâmbetul pe buze, suntem cu adevărat împliniți.

În rândurile de mai jos, vă lăsăm să descoperiți câte ceva despre fiecare și cu acest prilej dorim să mulțumim întregii echipe EEC: examinatori, colaboratori și profesori care ne susțin!! Sunteți minunați! :)

CĂTĂLIN
Centre Exams Manager

DSC_0052

Cel mai mult îmi place la EEC faptul că rezonez cu toată echipa de examinatori și colaboratori. Împreună simțim că avem o misiune, aceea de a crește nivelul de educație și de a adera la standardele internaționale de evaluare. Sună într-un fel! Știu! Suntem o echipă care ajutăm copiii să obțină o recunoaștere care trece peste toate granițele: profesorii îi pregătesc, își stabilesc împreună o țintă pentru finalul anului de studiu, evaluatorii Cambridge English le spun dacă au reușit sau nu, fără să țină cont de școala de proveniență, oraș, etnie, vârstă etc. 

Examenele Cambridge English sunt stricte in ceea ce priveste organizarea, timpii de vorbit, scripturile, etc. Cred că cele mai haioase momente se întamplă la examenele YLE: copiii sunt atât de spontani încât te scot efectiv din orice cadru de examinare. Intră un copil de Starters, 6-7 ani. Scriptul este clar: ‘Hello, my name is Popescu’, și apoi îi arătăm candidatului o imagine. Intrăm practic în examen, copilul trebuie să descrie ce vede în imagine. Candidatul îmi zice: ‘Sir, I would like to say that I am really pleased to meet you and to take this exam with you, it’s a real pleasure, really. How are you? How is your family?’ înainte să apuc să zic ceva el începe să-mi povestească despre ziua lui, la ce ora s-a trezit, discuțiile cu tatăl care îl adusese cu masina, etc. Este unul din momentele în care m-am simțim aproape de candidați. Asta e îi deviza noastră, a examinatorilor EEC: candidații să ne perceapă ca parteneri de discuție, așa reușim să-i aducem mai aproape de comunicarea de zi cu zi, spontană, naturală. Asta e ce căutăm în evaluare, nu dialoguri învățate pe de rost pe care le uiți imediat ce ai părăsit sala de examen.

IULIA
Exam Admin

DSC_0016

Se spune că pentru a afla dacă toate zvonurile sau experiențele trăite de cei din jurul nostru sunt reale, trebuie să le traiesti chiar tu însuți.

Ei bine, eu am intrat în echipa EEC de mai bine de un an. Un an în care am descoperit oameni frumoși, profesioniști și cu o energie debordantă.

Echipa EEC este alcatuită din oameni deschiși și extrem de prietenoși.

Examenele Cambridge English pot fi considerate “piece of cake” datorită profesorilor care pun la dispoziția candidaților cele mai utile materiale pentru a se familiariza cu examenul, examinatorilor profesioniști și totodată foarte prietenoși și bineînțeles datorită întregii echipe care se dedică doar pentru a oferi candidaților cea mai benefică, constructivă și frumoasă experiență.

Cât despre activitatea mea în cadrul echipei, pot spune că sunt mândră să administrez sesiuni de examene la care candidații vin cu drag și mai mult decât atât, rezultatele sunt pe masura așteptărilor.

Drept urmare, dragi mei, îmbrățișați ideea de a vă alătura echipei noastre pentru că după o experiență trăită de voi în cadrul familiei noastre veți realiza diferența.

ELIZA
Development Manager

2

Principalul motiv pentru care îmi iubesc activitatea este acela că am oportunitatea să întâlnesc oameni cu adevărat devotați profesiei lor, care sunt un izvor nesecat de inspirație și motivație pentru mine. Activitatea mea este extrem de dinaimică: sunt mereu în mișcare, călătoresc mult și zilnic mă pun la curent cu toate noutățile din domeniul educațional, în special examenele Cambridge English .

Ceea ce oferă siguranță meseriei mele este să știu că am lângă mine o echipă de profesioniști pe care mă pot baza și care îmi oferă sprijin necondiționat. Sunt norocoasă să fac parte dintr-o echipă frumoasă cu colegi minunați, care găsesc mereu răgaz să-mi ofere un sfat. Ce definește cel mai bine echipa EEC? Faptul că mereu căutăm soluții pentru a crește calitatea serviciilor pe care le oferim și ne motivăm reciproc pentru a ne autodepăși pentru a avea rezultate mai bune.

OANA
Marketing Co-ordinator

DSC_0088

Domeniul educațional este extrem de dinamic și aș putea spune că este “terenul ideal de joacă” pentru un om de comunicare. Foarte rar mi se întâmplă să fiu în criză de inspirație deoarece mai mereu descopăr materiale noi sau informații extrem de utile pe care să le împărtășesc cu publicul nostru.

Cele mai frumoase “subiecte” categoric se nasc la examene, pentru că abundă în emoții de toate felurile și am norocul să întâlnesc copii excepționali. Aș vrea să vă împărtășesc o întâmplare pe care mereu o evoc în mintea mea, chiar și atunci când în sala de examen intră candidați CAE, pentru a-mi aminti că rolul meu este să-i ajut să depășească emoțiile negative. Eram la un examen YLE Starters, cu prichindei care nici nu atingeau podeaua cu varfurile picioarelor, când unul dintre ei ridică mâna, eu merg la el și mă întreabă: “Teacher, is this letter J?”… Nu vă spun ce i-am răspuns, dar voiam doar să știți că noi, întrega echipă EEC, trăim intens fiecare sesiune de examinare alături de candidații noștri și am fi extrem de supărați să știm că vre-odată i-am dezamăgit.

Dacă doriți să ne urmăriți și pe alte canale on-line, ne găsiți pe Facebook: eecentre.ro, pe Instagram: eecentre.ro, pe LinkedIn: european-examinations-centre și bineînțeles pe site: www.eecentre.ro.

LILIANA
Speaking Examiners Team Leader

13239929_1356318381048647_2637789244181072074_n

A fi examinator este un privilegiu care presupune muncă susținută. E nevoie de atenție la detalii și multă experiență în predare. Activitatea îți oferă cu siguranță un sentiment de împlinire, care este esențial pentru un profesor dedicat meseriei. 

Pentru mine a reprezentat un pas uriaș în carieră, iar examinarea de la primele niveluri (YLE, KET) până la cele avansate (CAE, CPE), îți oferă o altă perspectivă asupra procesului de învățare. Iar asta înseamnă o mai bună calitate a predării.

Echipa EEC înseamnă câțiva oameni speciali, dedicați, care știu ce înseamnă provocările și cum să le facă față. Mă simt privilegiată să fiu înconjurată de așa profesioniști!

DSC_0120

2 Responsesso far.

  1. Corina Sirbu says:

    Keep up the great job,guys!You are all friendly,helpful and above all,professional!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *